cccck

Direktlänk till inlägg 27 februari 2011

SÖNDAG: HEMLIGHET!

Av Cassandra - 27 februari 2011 18:20

  

Go' kväll då! inte hunnit blogga nånting varken igår eller idag. men gårdagen va ju lite kul men de va ju bara för michelles sällskap annars hade de inte vart kul ALLS. men aa inte så mkt mer att säga om de.


Imorse vaknade jag iaf i min egen säng å gick min vanliga morgonpromenad med hunden min å kom in å började fixa frukost eftersom ingen va vaken! 
efter typ 20 min när vi precis ska börja äta ringer adams mobil och han ska iväg till arena å jobba så han tog med sig en macka på vägen ;)

5 min efter han gått frågar michelle om jag vill hänga på te v-ås ja visst va ska jag göra hemma själv liksom? (mamma skulle iväg å jobba) så kommer nästa sms..
- Jag ska bara klä på mig så gör de du med så åker vi så fort som möjligt.
HELVETE de va ju bara att rappa på då! satt ju i pyjamas å hade tänkt duscha vilket jag inte hann (snusk) men jag han iaf få på make up'en å slängde upp håret i en tofs ba! väl i vås så hade vi AS KUL, eftersom michelle e en skön människa så e de klart som fan hennes mamma också e skööön!


vi va påväg mot hälla så jag å michelle får för oss att sitta å vinka till bilarna som åker förbi (eller tvärtom) så vi börjar vinka men sen säger michelle:

m - haha tänk om de ska in på hälla? men jag e ju störd så de e ju lugnt.

c - hm jag kan ju bara gå lite konstigt!!!!

a, c ,m - HAHAHAHAHAHAHAH!

på hälla-parkeringen är jag ju störd och håller de jag säger! ;) haha aja ingen som kände mig där iaf! men köpte ett par nya "sunglasses" (min stavning e best) å en hemlig grej som jag håller på med nu! muhähä får se om de blir bra men hoppas på de bästa!


  


michelle hjälper mig med den så vi sitter nu här med 2 datorer å väntar på att de ska bli klart så ni kommer få se imorrn i think :)


HAHA MITT LÄNGSTA INLÄGG EVER?


  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cassandra - 6 mars 2011 15:21

<a title="cccck" href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=77001&f=true"><img alt="cccck" border="0" src="http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=77001&p=1&l=" width="120" height="51" /></a> ...

Av Cassandra - 6 mars 2011 11:45

har börjat skriva om mitt argumentarande tal jag har till svenskan på torsdag bra cassandra bra! men drar iväg och matar änderna med småsyskonen å mamma nu CIAO!    ...

Av Cassandra - 5 mars 2011 11:14

Börjar med detta vet urusel bild men skit samma!          PUSS:* ...

Av Cassandra - 5 mars 2011 08:33


fick veta i nästan sista stund att jag skulle fotas idag så igår testa jag massa kläder å slängde ner i väskan å hoppas att de blir bra... haha!  tänkte inte berätta så mkt mer om de ni får se när bilderna kommer helt enkelt (a' Får se hur de går...

Av Cassandra - 4 mars 2011 16:52

Efter att ja å michelle haft ett "tungt" ass på gym1 så skulle vi få skjuts av hennes pappa hem. vi fick lov att va lite olagliga å sitta på samma säte anars skulle vi inte få plats men ändå- När vi nästan var framme fick vi en chock allihoppa! Mit...

Ovido - Quiz & Flashcards