cccck

Senaste inläggen

Av Cassandra - 23 december 2010 14:29

Vaknade upp av att jag mådde illa vilket har gått över nu under dan. har faktiskt borstat min underbart goa hund! men jävlar va vi bråka, han bet mig ett antal ggr vilket inte va så skönt!

har även slagit in syskonens paket från mamma men nu sitter jag å käkar nudlar med kyckling smak. tänkte slänga in lite bilder på vovvsingen :)


hoppas på att få bleka håret idag, men blir troligen inte så :( sen ska jag till papi och ha uppersittakväll myspys!


naaw va ful jag är! :) (va bara tvungen att slänga upp!)

Av Cassandra - 22 december 2010 20:35

Barnsligt, nedlåtande, trampa på andra.. vafan är de för vits? kan förstå om de inte är någon man tycker om men när de gäller vänner börjar jag fundera va de är för jävla vänskap? ja visst att man kan slänga in en pik här och där lite då och då men FAN inte hela tiden.

Orkar bara inte mer har försökt vart stark i mig själv men nu jävlar brister de, orkar inte med erat jävla tjat om de dåliga hela tiden! vill inte.


va bara tvungen att få ur mig de, vet fan inte vart jag ska ta vägen, orkar och vill ingenting! de ända jag vill är att gråta, gråta ut allt skit sen blir allt bra, men jag vet att man inte kan ändra på folk och jag kommer få höra samma gamla jävla skit saker om och om igen! om ni inte skärper er någon gång i livet. vilket inte verkar som på ett tag.


men alla vänner ska inte ta åt sig ni är de underbaraste som finns och jag uppskattar er verkligen! ni finns där nr man behöver, vilket är ett sånt tillfälle nu. men jag älskar er å de hoppas jag att ni vet!


nu känns de lite skönare när man fått ut sig allt och jag orkar inte slänga upp nå bilder så de får bli imorgon om jag hinner. hoppas på att få bleka håret imorgon. ska försöka sova nu iaf så kanske jag mår lite bättre.


*XOXO*

Av Cassandra - 22 december 2010 17:19

ska snart kila iväg å dansa lite afro sen skicka tillbaka lite kläder till ellos å hjälpa mamma. Sen blir de bilder ^^

Hittade en låt för inte så längesen som jag bara ääälskar! Grenade med Bruno Mars, slänger upp en länk/video här på bloggen, ska fixa de sista sen ut i kylan, tänk va smidigt de hade vart om man hade bil och körkort!!


*XOXO*

GG!

Av Cassandra - 22 december 2010 14:56

Nyss hemkommen från stan med sofis och en snabb svöng hps adam. fick en liten julklapp av adam moster som va en liten berlock på ett halsband som föreställer en blå liten ängel. :) va tvungen att öppna på en gång! 

Nu ska jag mysa nder en filt och kika på Gossip Girl som jag missa i söndags sen slänger jag upp bilder på de jag köpte i avesta.


*XOXO*

  

Av Cassandra - 22 december 2010 10:33

-28 grader. gud va skööönt! glömde ju berätta en ganska rolig sak som jag gjorde igår natt. kl 3 på natten skulle jag gå på toa, sen kände jag ett sockersug som va enormt. sen såg jag min chokladkalender ligga där så lockande. och vips var 3 luckor yyckte de va lite kul!öppnade och tömda ;) haha!

Men här ska ni få lite vinter bilder. solen är ju helt röd men syns kanske inte så bra på bilderna.

       solen va fantastiskt fin, har de inte vart månförmörkelse typ?

Ska träffa sofis idag hon ska handla lite "låtsas" saker till nyår. ;) sen ska jag träna ikväll kuligt! :)


*XOXO*
 


Av Cassandra - 21 december 2010 14:43

Tänkte börja med att slänga in bilder på outfits. men de blir inge seriöst. bara nå failbilder med webceman! x)

  

Eftersom färgerna å bilden är helt fucked up så är de en lite längre top som är gammelrosa i färgen med vida ärmar och en liten spetskant.

Köpte den på Ellos för billig peng nu på rean :)


Ska åka iväg en sväng till Avesta som många andra och köpa de sista. Sen hoppas jag på att få färga håret innan eller någon dag efter jul iaf. måste ha förgat de till den 27 iaf, blir fotning då :)


Ska kila nu, hej svejs!

*XOXO*



Av Cassandra - 21 december 2010 08:45

Wiho har världens roligaste lektion med världens bästa lärare. *ironi x10000* 

Somnade iaf ganska tidigt igår. typ med träingskläder å hela helvetet men de kan ju hända!

Men sista dan i skolan idag sen jävlar äre lov! 3 dagar till julafton & 10 till nyår!


Ska dra iväg med mamma till avesta idag å köpa lite hårfärg eftersom min kära lillasyster hällde ut en av förpackningarna :) men jag tycker om henne ändå!


Ha en bra dag!

*XOXO*

Av Cassandra - 20 december 2010 21:14

Wiho nyårs klänning bestäld, nu är de bara att hoppas att den passar eller om man e too fat :(

Har iaf vart iväg och tränat fast jag är trött som ett *pip* och sen städat på de. känner mig DUKTIG! sista dan imorrn ååååh va skönt! inge mer plugg å skit! eller a kanske kommer plugga lite i smyg.

Får ha en underbar människa bredvid mig inatt iaf :) adam ska sova här, den lyckosten har ju redan fått lov. härligt värre.


tror jag ska sova nu iaf. 

*XOXO*


  

oops?

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards