cccck

Senaste inläggen

Av Cassandra - 2 mars 2011 02:09

hade as kul hemma hos michan tog massa kort osv ni ska få se några i slutet av inlägget, vill bara säga att du (michelle) betyder jätte mycke för mig å jag vill alltid ha dig vid min sida! <3

------------------------------------------------------------


efter att jag lämnat michelle så drar vi över till jakob eller jacob eller hur han nu stavas men iaf å drack lite, men ja kände mig inte alls sugen så blev inge snurr i skallen för min del! men ja hade kul ändå! :) efter att vi vart MKT folk i ett liiitet rum med knappt platser till alla så va vi vugna att dra för att inte störa grannarna. efter mycke om och men så drog vi vidare till ringvägen, trevlig kväll men måste till lägga att jag fick en gissning på hur gammal jag va.. hm ni kommer inte tro era öron 22 bast! haha men han sa att jag betedde mig mkt mognare än de flesta osv men haha aldrig hört den åldern!

sen fick jag lära lite nu människor wictoria & madde, grymma tjejer!


sen måste jag säga grattis å slänga upp en bild (bara för att) han är sån underbar person! vilket jag hoppas att han vet innerst inne!

vet att kl är över tolv men vafan grattis robin 20 fucking ÅR! :)

  

nu ska ni få skratta lite! me and me best friend! :)

             

GODER NATTEN!:*


  

Av Cassandra - 1 mars 2011 20:00

aa juste. fixat håret så de va "hemlisen" som jag å M höll på med ;) hahaha! vilken hemlis! men ingen visste de som va lite kul, mamma å adam blev ju lite chockade när de såg mig först! ;)

såhär blev de, svart överhår å rött underhår! grymt säger jag ni ska bara veta hur de va å färga, JOBBIGT.. fast de ända jag e lite besviken över är att vi inte färgade med underhår. annars blev de great tyckte jag! ;)

va tycker ni?!!

no make up!

FÖRE:

 

HAHA IGGA FACET Å OUTFIT'EN ;)

EFTER:

  

  

           

HEY HO LET´S GO!!   

Av Cassandra - 1 mars 2011 16:33

nu ska jag ver till michelle som ska fixa mig inför ivkäll! sen har ja fixat ett tidinställt inlägg som kommer ploppa upp kl 8 så va gär! ;)

ledtråd: före . efter

:)


ska kila nurå bai bai!

Av Cassandra - 28 februari 2011 17:18

nyduschad å trött! beslutsångest å pirrighet! haha bra kombination.. say what??

aja helt slut idag vet inte varför kanske för jag inte tränat på länge å tog i som attans. benen fick kämpa iaf! (: måste försöka dra med sofia till arena så hon kan komma igång någon gång fast egenligen så är de ju inte mitt problem?! haha

på tal om sofia! hon försöker få med mig på fest idag bara hon och jag.. hmm ingen aning om vilka personer so ska dit sen är de ju faktiskt en som fyller 20 imorrn som vi ska gratta så förlorar ju inget om jag säger nej. hha! ;)

så ska fundera vad jag orkar. och vill!


hemligheten kommer ni få ett tidinställt datum på imorrn, kan ju säga att de handlar om ett utseende iaf. haha ojojoj!2


btw när jag å adam va och tränade så upptäckte adam mått på mina axlar. typ "rivsår" ser de ut som men adam sa att de typ hade spruckit något men vafan de kan de ju inte göra på mig! ni ska få se slänger upp tre bilder,


  


                              WEIRD

men nu ska jag göra nånting så hejdoo!

Av Cassandra - 28 februari 2011 10:13

happ då va de måndag å michelle stack nyss på sin "sjukgymnastik" så jag ska kila iväg to tha gym med adam! nu vare ett bra tag sen man va där! så jag ska köra hårt som fan! känner inget i halsen osv längre SKÖÖÖÖNT!

så ska fixa ihop lite kläder nu sen drar ja!


  


BAI BAI

Av Cassandra - 28 februari 2011 02:03

som sagt nu tar vi slagget å michelle har fortf inte bestämt vart hon ska sova i denna lägenhet. hmm? aja sista snackat..

m - de e inte coolt inte alls!! du bara ljuer!

c - vaah?

m - du har ju en sjärtlapp!


haha å de kom från ingenstans liksom aja vi e störda vilket e positivt tycker då jag! tjolahopp å godnatt !


  

Av Cassandra - 27 februari 2011 18:20

  

Go' kväll då! inte hunnit blogga nånting varken igår eller idag. men gårdagen va ju lite kul men de va ju bara för michelles sällskap annars hade de inte vart kul ALLS. men aa inte så mkt mer att säga om de.


Imorse vaknade jag iaf i min egen säng å gick min vanliga morgonpromenad med hunden min å kom in å började fixa frukost eftersom ingen va vaken! 
efter typ 20 min när vi precis ska börja äta ringer adams mobil och han ska iväg till arena å jobba så han tog med sig en macka på vägen ;)

5 min efter han gått frågar michelle om jag vill hänga på te v-ås ja visst va ska jag göra hemma själv liksom? (mamma skulle iväg å jobba) så kommer nästa sms..
- Jag ska bara klä på mig så gör de du med så åker vi så fort som möjligt.
HELVETE de va ju bara att rappa på då! satt ju i pyjamas å hade tänkt duscha vilket jag inte hann (snusk) men jag han iaf få på make up'en å slängde upp håret i en tofs ba! väl i vås så hade vi AS KUL, eftersom michelle e en skön människa så e de klart som fan hennes mamma också e skööön!


vi va påväg mot hälla så jag å michelle får för oss att sitta å vinka till bilarna som åker förbi (eller tvärtom) så vi börjar vinka men sen säger michelle:

m - haha tänk om de ska in på hälla? men jag e ju störd så de e ju lugnt.

c - hm jag kan ju bara gå lite konstigt!!!!

a, c ,m - HAHAHAHAHAHAHAH!

på hälla-parkeringen är jag ju störd och håller de jag säger! ;) haha aja ingen som kände mig där iaf! men köpte ett par nya "sunglasses" (min stavning e best) å en hemlig grej som jag håller på med nu! muhähä får se om de blir bra men hoppas på de bästa!


  


michelle hjälper mig med den så vi sitter nu här med 2 datorer å väntar på att de ska bli klart så ni kommer få se imorrn i think :)


HAHA MITT LÄNGSTA INLÄGG EVER?


  

Av Cassandra - 26 februari 2011 17:45

oh jag ska gå NU så blev 4 snabba bilder som jag inte hann rotera så de får ni leva med plattade mitt hår för första gången på MÅNADER haha kul! aja måste kila NU 

PUSS önska mig lycka till!

         inte värsta festkläderna men kan ju inte gå i de till boxningsmatchen heller!  hahaPEACE

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards